Al 100 jaar uw partner

Onze visie

Sinds 1909 staat Van Huele met stip genoteerd op de kaart van de aannemings- en bouwsector in België en daarbuiten. Ons verhaal is er één van degelijke familiale traditie en zin voor toekomstgericht ondernemer-schap. Sinds enkele jaren is Van Huele aan zijn vierde generatie toe. Het bedrijf is vandaag uitgegroeid tot een dynamische onderneming met een breed palet aan diensten, een up-to-date machinepark en hoogopgeleide en ervaren medewerkers. Centraal in onze bedrijfsvoering staat de klanttevredenheid. Niet alleen over het afgewerkte product, maar ook over de samenwerking en communicatie tijdens de duur van het project.

Volg ons ook op

     

1.

Integrale kwaliteitszorg

Iedereen heeft het over kwaliteit. Maar bij Van Huele maken we dat graag concreet. Kwaliteit leveren we op 3 niveaus. Allereerst in de gebruikte materialen en de afgeleverde producten. Daarnaast in onze globale bedrijfsprocessen en tot slot in de interne bedrijfsorganisatie. Door onszelf en onze producten voortdurend in vraag te stellen en te verbeteren brengen we kwalititeit in alle aspecten van ons bedrijf.

 

2.

Prijs-kwaliteitsgarantie

Onze integrale kwaliteitszorg is niet vrijblijvend, maar leidt tot een uitstekende dienstverlening. En dat niet alleen. Door voortdurend alert te zijn voor bewegingen in de markt, nieuwste technieken en interne organisatie garanderen wij een concurrentiële verhouding prijs-kwaliteit. 

3.

Het bewijs?

Van Huele beschikt over volgende erkenningen:

Klasse 7, categorieën B–C–D, ondercategorieën B1 – C1 – D1 – D21

Klasse 4, categorieën A-E–G, ondercategorieën C5

Klasse 5, categorie D, ondercategorie D24

 

Van Huele beschikt over volgende certificaten:

 

VGM Checklist Aannemers (VCA**)

 

Benor – certificaat voor manuele herstelling van gecarbonateerd beton.

 

Procescertificaat Niveau B voor de uitvoering van betonherstellingen

Bescherming en herstelling van beton