Residentie Pierre

Residentie Pierre is gelegen op de hoek van de Troonstraat en de Aartshertogstraat, uitkijkend over de Troonstraat op het meest centrale deel van de Zeedijk. Mariakerke, deelgemeente van Oostende, is steeds de familietrekpleister bij uitstek geweest aan de Middenkust. De voordelen van een stad met de charme van een kleinschalige badplaats. Strand en zeedijk binnen handbereik en talloze winkels, restaurants en een supermarkt in de onmiddellijke omgeving.

 

De volledige buurt, in de rechthoek Zeedijk - Northlaan - Nieuwpoortsesteenweg en Aartsherstogstraat bruist het activiteit, winter en zomer. Dat mariakerke naast een badplaats ook de woonplaats is van vele Oostendenaars en zogenaamde 'aangespoelden' is niet toevalig, de deelgemeente heeft een zeer aangenaam leefklimaat en publiek.

 

Het gebouw ligt op een uiterst bereikbare ligging zowel met de wagen als het openbaar vervoer. De autosnelweg E40 is via de Northlaan op enkele minuten bereikbaar en de tram brengt u tot aan de halte 'Mariakerke Bad' op enkele voetstappen. Daarnaast kunnen de inpandige garages, extra berging en de ruim bemeten fietsenberging uw wooncomfort enkel vergroten.

 

Uitverkocht!!

 

Download de brochure