Residentie Jean

Voor de oorsprong van de naam 'Jean' moeten we een tijdje terug in de tijd. Deze residentie wordt vernoemd naar een voormalige zaakvoerder van ons bedrijf: Jean Van Huele. Hij was één van de leden van de derde generatie en was als burgerlijk ingenieur nauw verbonden met de kust. Tijdens zijn carrière bouwde hij langs de kust vele golfbrekers, zeedijken en staketsels. Hij heeft zijn hart ook verloren aan de westkust. Omdat Middelkerke een centrale uitvalsbasis is langs de westkant van de kust, geven wij deze residentie met veel fierheid zijn naam.

 

Graag stellen we u ons nieuwste project aan de kust voor: Residentie Jean. Dit project werd uitgekozen omwille van zijn unieke zuidgerichte ligging op slechts enkele stappen van het strand en de dijk, centraal in het kloppend hart van Middelkerke.

Dit is een ideale locatie, zowel voor permanente bewoning als voor een tweede verblijf. Al deze factoren vragen om een architectuur van hoogstaande kwaliteit: daarom werd er gekozen voor een hedendaags ontwerp met de beste materialen op de markt. Dit samenspel van architectuur en comfort resulteert in een luxueus ontwerp met veel lichtinval.

 

Klik hier voor meer informatie: